Rólunk

Negyed évszázada a piacon….

A magyar tulajdonban lévő Multifruct Kft. 1997 óta van jelen Magyarország és a környező országok piacán. Célunk, hogy az élelmiszergyártók, valamint a kozmetikai- és vegyiáru gyártók számára komplex szolgáltatást nyújtsunk.

Cégünk tevékenysége sokrétű - Magyarországon három aroma- és illatanyag gyártó termékeit forgalmazzuk kizárólagosan:

  • Carotex Flavours & Fragrances
  • BELL Flavours & Fragrances
  • Destilla – The Essence of Nature

Az élelmiszeripari aromák és illatanyagok forgalmazása mellett széles spektrumban kínálunk alapanyagokat a gyártók számára – színezékeket, édesítőszereket, kivonatokat, vitamin keverékeket, gyümölcssűrítményeket.

Vásárlóinkkal folyamatos, személyes kapcsolatot tartunk fenn, termékportfóliónkat pedig folyamatosan bővítjük a piaci igények alapján, hogy a világ vezető aroma- és illatgyártóitól beszerzett termékeinkkel a lehető legjobban meg tudjunk felelni vevőink elvárásainak – az elképzeléstől kezdve a végtermékig.

Élelmiszerbiztonsági- valamint minőségirányítási rendszert működtetünk; jól felkészült, alapos szakmai múlttal rendelkező munkatársaink pedig magas színvonalon tudják megvalósítani partnereink legkülönfélébb ötleteit a saját, kitűnően felszerelt laboratóriumunkban.